Валерия Георгиева от Ергенът определено умее някои неща в любовта.

...
Валерия Георгиева от Ергенът определено умее някои неща в любовта.
Коментари Харесай

Истина ли е? Валерия от "Ергенът" била задлъжняла с 12 бона

Валерия Георгиева от " Ергенът " несъмнено умее някои неща в любовта. За нея няма правила, тя прави това, което ѝ подсказва сърцето, а клюката гласи, че тя печели втори сезон на шоуто.

Родните таблоиди обаче са наострили уши, тъй като се появи непотвърдена информация, че мацката дължи много пари. През 2015 година Валерия Георгиева и нейна другарка основали лична организация за отбрана на животните. През 2019 година организацията ѝ се грижела за над 50 кучета, като разчитали на дарения, с които да се покриват многото медицински операции, нужни за спасяването на животинките.

Виж още: " Много неща са зад тила ми към този момент ": Мария проговори след експанзията, звезди я подкрепят 

Твърди се обаче, че хубавицата дължала 12 000 лв. на две столични ветеринарни лечебни заведения, написа в. " Уикенд ". На една от клиниките риалити героинята имала да дава 9622 лева, а на другата - 2254 лева Самата Валерия не криела, че желае да оказва помощ, само че нямало донори, а сама не се справяла да покрива финансовите потребности на четириногите.

Красавицата пропагандира и за виртуално осиновяване, при което превеждаш към 30 лв. на месец и се водиш притежател на животното до момента в който си откри непрекъснат дом, като му покриваш потребностите от храна и обезпаразитяване, написа още изданието.

Виж още: Секс и рокендрол: Карабаджак от " Ергенът " обича мачовци и високи скорости 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР