Валерия Георгиева може да е красива и да спечели Ергенът“,

...
Валерия Георгиева може да е красива и да спечели Ергенът“,
Коментари Харесай

Болестта на Валерия срази Евгени! Пианистът е в шок

Валерия Георгиева може да е красива и да завоюва „ Ергенът “, само че и нейният живот не е бил по никакъв начин елементарен дотук и продължава да не е. Зоофилката в действителност е скрила нещо от своя любим и от феновете, което е шокиращо.

Оказва се, че Вал страда от доста неприятна болест. Тя се назовава сколиоза и съставлява деформиране на гръбначния дирек.

Заболяването й е било по-активно в ученическите й години. Налагало се е да върви на учебно заведение със специфичен корсет, който да държи гръбнака добре изправен.

Заради корсета обаче Валерия е отнасяла доста насмешки от съучениците си. На всичкото от горната страна тя е нямала другари в учебно заведение, тъй като стартира да учи в България чак на 12-годишна възраст.

Валерия даже не е знаела да написа и чете на български преди този момент. Тя сама призна в „ Ергенът “, че научава родната си писменост чак на 12 година

Причината за това е, че бъдещата ергенка прекарва 7 години от детството си в Гърция. Семейството й отпътува там, когато тя е единствено на 5 година и се връща, когато тя е на 12 година

„ Много ми се подиграваха в учебно заведение. Смееха ми се, че сричам при четене, че върша обикновени неточности при писане, че нося корсет, за всичко ми се смееха, само че всичко това ме направи доста мощен човек “, разкрива 25-годишната Валерия.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР