Валерия Георгиева и Евгени Генчев са сред най-обсъжданите двойки през

...
Валерия Георгиева и Евгени Генчев са сред най-обсъжданите двойки през
Коментари Харесай

Валерия и Евгени Генчев се събраха в Пловдив

Валерия Георгиева и Евгени Генчев са измежду най-обсъжданите двойки през последната година, видя kliuki.ws. Някои от феновете на „ Ергенът ” харесват новосформираната двойка, други са на мнение, че всичко е единствено цирк и той ще продължи най-малко до момента в който стартира третия сезон на сантименталното предаване и те потънат в забвение.

След края на „ Ергенът ” Валерия и Евгени се пробват да пазят любовта си надалеч от обществените мрежи, а това кара хората още повече да се съмняват, че тя изобщо съществува.

Въпреки че не качват общи фотоси, защитничката на животните и пианистът опровергават слуховете, че не са двойка при всеки комфортен случай. Във всяка обществена изява Валерия и Евгени са безапелационни, че се обичат, а последно даже споделиха, че скоро ще заживеят дружно.

Дали това към този момент се е случило? Все още не е ясно. Валерия и Евгени обаче се стараят, в случай че не да покажат, то най-малко да загатнат, че са дружно. Вчера „ влюбената двойка ” е участвала на концерт на Папи Ханс в Пловдив, а това стана ясно от сторитата на двамата в мрежата.

По традиция Генчев и Георгиева не качиха общи фрагменти, само че пуснаха такива от самия концерт на изпълнителя. И по този начин стана ясно, че за следващ път двамата са участвали на общо събитие.

Това обаче не е никакво доказателство, че са двойка… Ако сте не запомнили, припомняме ви, че Валерия и Евгени и различен път са били дружно на всемирски събития, на които са се държали като изцяло непознати… като това на Би Ти Ви.  

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР