Валери Симеонов подкрепя концепцията за интеграция на ромите на Каракачанов

...
Валери Симеонов подкрепя концепцията за интеграция на ромите на Каракачанов
Коментари Харесай

Валери Симеонов подкрепя концепцията за интеграция на ромите на Каракачанов

Валери Симеонов поддържа концепцията за интеграция на ромите на Каракачанов Лидерът на НФСБ Валери Симеонов кардинално поддържа концепцията за интеграция на ромите, препоръчана от водача на Вътрешна македонска революционна организация и министър на защитата Красимир Каракачанов . Това стана известно от коментар на Симеонов пред публицисти в Народното събрание през днешния ден.

От думите му стана ясно, че концепцията не е обсъждана на съдружен съвет на " Обединени патриоти ", нито с сътрудниците им от ГЕРБ. Концепцията включва пакет от ограничения за унищожаване на гетата, справяне с циганската престъпност, публично потребен труд и надзор над обществените помощи, в това число ограничения за прекъсване на детската раждаемост и други.

Валери Симеонов счита, че по този начин препоръчаната идея би трябвало да бъде " доизкусурена " . " По принцип главните оферти съответстват напълно с предложенията на нашата стратегия, тъй че ще подкрепим една такава тактика ", съобщи Симеонов.

Той уточни още, че не приема съществено отправения ултиматум от Каракачанов , че ще напусне обединението, в случай че препоръчаната идея не бъде призната.-->

Депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов също разяснява пред публицисти тематиката. Той посочи, че изказването на водача на Вътрешна македонска революционна организация е безусловно разумно. Според Веселинов думите на Каракачанов не са знак на изнудване или извиване на ръце на сътрудниците. Той бе безапелационен, че смяната в политиката за интеграция на ромите е базисна за патриотите от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР