Валери Божинов стана футболист на 16-ия кръг на Първа професионална

...
Валери Божинов стана футболист на 16-ия кръг на Първа професионална
Коментари Харесай

Валери Божинов: Благодарение на Биляна станах мъж

Валери Божинов стана футболист на 16-ия кръг на Първа професионална лига, а неразделно до него при приемането на премията бе половинката му - Билияна Дол.

Сръбкинята и нападателят са дружно от 3 години и любовта сред двамата е забележима с просто око. Те просто не могат да я скрият!

" Биляна е индивидът, който ме държи и ми дава крилете да хвърча, да се усещам мощен. Откакто се срещнах с нея, аз съм различен човек. Промених мнението си, разсъждаването. Благодарение на нея станах мъж! Почнах да имам вяра в себе си и да се усещам в действителност уталожен мъж и футболист ", не крие щастието и признателността си Божинов.

Красавицата от Сърбия следва своя обичан на всички места и от няколко месеца е във Враца, с цел да го поддържа в следващото предизвикателство на и отвън терена.

Снимка: Lap.bg

" Той е значимият! Посветила съм се напълно на него. Той самичък разбра къде е допускал неточности. За мен те са по-скоро опит и, в случай че успееш да си извлечеш поуките от тях, самичък променяш мисленето си ", сподели Биляна.

Тя съобщи, че 7-те гола, които обичаният ѝ вкара в 10-те си мача в Първа професионална лига, са резултат от усърдна работа и дисциплинираност. Божинов пък не пропуща да ѝ благодари след всяко попадение със особено сърчице.
Валери Божинов: Биляна се появи и прекатурна живота ми (ВИДЕО) Нападателят на "Ботев " Враца откровено и персонално за футбола и своята любима
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР