Валери Божинов разкри пред Gong.bg какво се случва с наставника

...
Валери Божинов разкри пред Gong.bg какво се случва с наставника
Коментари Харесай

Божинов разкри какво се случва със Славко Матич и се обърна към футболистите на Септември

Валери Божинов разкри пред Gong.bg какво се случва с наставника на Септември Славко Матич. Той съобщи, че Матич е отсъствал няколко дни от България, защото е бил в Сараево, с цел да възобнови треньорския си Про лиценз.

По този метод асистент треньорът на столичния тим опроверга появилите се информации, че Матич ще се раздели с клуба.

" Матич беше няколко дни в Сараево, с цел да продължи треньорския си Про лиценз. Нищо трагично не се е случило. Веднъж на три години би трябвало да го прави и по тази причина отсъстваше от България. Вече се върна и води тренировките на тима. Всичко е наред. Готвим се за идните мачове, които няма да са лесни. Неприятно ни е, че не успяхме да победим Спартак Варна, само че дано не забравяме, че Септември е млад тим, който залага единствено на български играчи.

На младите футболисти им би трябвало време и успокоение, с цел да се развиват. Наскоро им споделих нещо доста значимо. Ако желаят да станат огромни футболисти, не би трябвало да отбиват номера, а да живеят с футбола. Треньорът е доста значим, само че един състезател, в случай че няма предпочитание, нищо не става. Треньорът ще му даде тенденция, само че самият играч би трябвало да има упоритост да се развива. Ако няма такава, дори Гуардиола и Моуриньо не може да му оказват помощ. Футболистите би трябвало да работят доста, с цел да развиват своите качестви. Във всеки един аспект - механически, физически и ментално ", съобщи Божинов пред Gong.bg .  

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР