Валери Божинов полудя от любов. Този път обаче бързаме да

...
Валери Божинов полудя от любов. Този път обаче бързаме да
Коментари Харесай

Порасналият Валерко заби яко гадже, Алисия е на тръни: Само да си и надул корема!

Валери Божинов полудя от обич. Този път обаче бързаме да уточним, че не става дума за Божинката (който си е върл любовчия), а за сина му Валерко. Даа, времето си лети и Валерко от дълго време към този момент не е това малко момченце, на което всички се радваха. Той е дръпнал доста и даже е по-висок от родителката си Алисия.

Валерко към този момент е на 16 и му се случи неизбежното - влюби се. Гаджето му е топ красавица и се споделя Ивет Кочова, като също като него обича спорта, а има и клипчета в Тик Ток, както и профил в Инстаграм - то коя ли ученичка през днешния ден няма?!

Самият Валерко пусна фотография, от която се вижда, че освен той прави дарове на гаджето, само че и тя на него - очевидно е от богато семейство. Чифт лъскави тузарски маратонки към този момент са на краката на младия футболист, само че както самият той споделя, значим е жестът от " другата половина от мен ", както я назовава.

Колкото до реакцията на Алисия, певицата била раздвоена. Тя чудесно осъзнава, че момчето е огромно и е обикновено да си има другарка, само че била на тръни и единствено му повтаряла да не я забремени.

" Само да си й надул корема, ще те убия! ", наставлявала го певицата и му повтаряла, че приоритет в този момент са му учебното заведение и спорта.

Тагове: Валерко Алисия Валери Божинов Ивет Кочова футболист гадже
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР