Валери Божинов не е приключил с Италия, тръбят медиите в

...
Валери Божинов не е приключил с Италия, тръбят медиите в
Коментари Харесай

В Италия: Лече си иска Валери Божинов!

Валери Божинов не е завършил с Италия, тръбят медиите в Италия. Нападателят на Левски обмислял сензационно завръщане там, откъдето стартира кариерата му - Лече.

Тимът сега се намира на девета позиция в Серия Б и изпитва съществени усложнения с изработването и реализирането на голове. Южняците не съумяха да се разпишат в два от трите дуела, които имаха до момента. Така " жълто-червените " са стигнали до концепцията да си върнат за повторно Валери Божинов.

Опитният футболист, който през лятото се завърна на " Георги Аспарухов " и трябваше да се подложи на диета, с цел да подпише контракт, не бил удовлетворен от статута си на запаса в Левски. Затова бил податлив да одобри всевъзможни други предложения, които му се отворят.

Смята се също, че Валери елементарно ще може да разтрогне контракта си със " сините ", които надали ще си вършат труда да го разубеждават. Коз в диалозите с него е Панталео Корвино. Именно той го открива в Малта и дава старт на невероятната му до този миг кариера.

" Това ще бъде чудесна опция и за двете страни. Нападателят - да възроди кариерата си, а Лече - офанзивата си. Валери ще има и късмет да завърши кариерата си на мястото, където тя започва ", регистрират в Италия.

Божинов се трансформира в сензация през 2002 година, когато на 15 години и 11 месеца се появи на терена за Лече. Така стана най-младият чужденец в Серия А. След това игра на " Вия дел Маре " до 2005 година, когато бе продаден на Фиорентина. По-късно се завърна при " жълто-червените " като преотстъпен през 2012-та. Той има общо 75 мача и 17 попадения за Лече.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР