Валентинов и Георгиев някога деляха Златка Райкова, която скъса с

...
Валентинов и Георгиев някога деляха Златка Райкова, която скъса с
Коментари Харесай

Изненада! Валентинов в топла прегръдка и признание: Простих на Благой

Валентинов и Георгиев в миналото деляха Златка Райкова, която скъса с първия в интерес на втория. Това се случи тъкмо, когато ММА боецът предложи брак на фурията от Пазарджик и то обществено по време на шоуто „ Като две капки вода “, предава ХотНюз. Но не било писано да има женитба, тъй като малко по-късно футболистът заби нож в гърба на авера си и потегли с обичаната му.
Боецът очевидно беше засегнат от постъпката и на двамата, поради което се изказваше много неприятно за футболиста. Затова и всички чакаха, че когато се изправят един до друг в „ Сървайвър “ сред тях ще избухне напрежението импортирано от Райкова. В последния епизод на риалитито обаче се видя тъкмо противоположното. Двамата демонстрираха, че са заровили томахавката и могат умерено да съжителстват в едно племе и да са отборни играчи.
Направи усещане, че двамата се показват доста мощно, оказват помощ си непрекъснато, а постоянно се случва и да бъдат улавяни от камерите да си приказват и усмихват между тях. Точката на дългогодишния им спор публично бе поставена в края на борбата, която бе извоювана точно след самостоятелна победа на Георги. По трасето до финала, до момента в който вървеше на кокили, той постоянно се подпираше на главата на Благой и други съотборници.
След като донесе триумфа на своите с 10:8 ММА боецът прегърна футболиста и сподели: „ Слава на Господа. Посвещавам успеха на фамилията ми и на това, че мога да прощавам. Аз простих на Благой Георгиев! Тази победа е за всички левскари, всички старозагорци. За фамилията ми, което доста ми липсва. Майка ми, татко ми, двете ми дребни племенници Виктория и Валерия. За всички другари. Обичам ви доста! Старая се във всеки един ден да бъда по-добър “, отсече боецът.
Тук Благой Георгиев прегърна Георги и сподели: „ Ще му дам косата ми, че доста ми я хареса “, очевидно визирайки, че при подпирането те постоянно трябваше да се скубят. След това двамата дружно с други от съотборниците им се хванаха на хоро послучай триумфа. В края на предаването пък на племенния съвет водещият на „ Сървайвър “ Ваня Джаферович попита Валентинов за връзките им с Благой Георгиев, а той отговори: „ Всичко е тъкмо. Той пристигна като мъж, въпреки и след дълго време, извини ми се, изяснихме нещата. А и в последна сметка аз споделих и в самото начало, че съм признателен за въпросната обстановка, да не бъда по-подробен. Вече всичко е наред, мина много време. В последна сметка всеки човек заслужава и амнистия. Не искам да влизаме повече във вътрешността. Между мен и Благой към този момент всичко е тъкмо. Заедно сме, поддържаме се. Подадохме си ръка. „ Сървайвър “ слага и най-силните на колене във всеки един смисъл на думата. Аз имам вяра, че Благой не е неприятен човек. На всеки един мъж дамата е сензитивна тематика. Той към оня миг е решил да постъпи по оня метод, сбъркал е, пристигнал е при мен, подал ми е ръка, извини ми се, и аз като един православен християнин съм му дал прошка “.
Благой Георгиев също проговори за първи път по тематиката: „ Каквото е трябвало да му кажа, съм му го споделил на Жорката. Ние сме се разбрали. Не мисля, че тука е мястото да разясняваме какво е станало. Аз постоянно съм го чувствал непосредствен и по този начин си продължава и до ден-днешен. Така че да вършим реклама на други хора тук в това предаване, няма смисъл. Това си е сред нас двамата, не желая да занимавам двата тима с нелепости “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР