Валентина Георгиева и Йордан Александров се класираха съответно за финалите

...
Валентина Георгиева и Йордан Александров се класираха съответно за финалите
Коментари Харесай

България с два финала на Световната купа по спортна гимнастика в Осиек

Валентина Георгиева и Йордан Александров се класираха надлежно за финалите на прескок и успоредка на надпреварата от Световната купа по спортна гимнастика в Осиек, Хърватия.

В квалификациите на прескок Георгиева приключи с втори резултат, откакто в двата си опита реализира надлежно 12.966 точки, а за втори 13.366, с което фиксира резултат от 13.116 точки, който се оказа изцяло задоволителен за попадане измежду най-хубавите осем.

За страдание състезателката на Филип Янев остана отвън финала на смесена успоредка, откакто получи оценка от 10.800 точки, което ѝ отреди 18-та позиция.

Междувременно Йордан Александров пък влезе във финала на успоредка при мъжете с 4-ти резултат, откакто получи оценка от 14.500 точки и в събота още веднъж ще се опита да откри място измежду медалистите, откакто на Световната купа във Варна остана 4-ти.

В квалификациите на земя пък Александров се подреди едвам 23-ти, а отвън финала остана и бронзовият ни медалист от Варна Теодор Трифонов, чиято оценка от 13.250 точки му отреди 12-та позиция.

Трифонов остана още отвън финалите на успоредка и кон с гривни, където се подреди надлежно 18-ти и 21-ви.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР