Валентин Радев заяви, че няма теч на информация от МВР,

...
Валентин Радев заяви, че няма теч на информация от МВР,
Коментари Харесай

МВР отрича теч на информация, свързан с бягството на Митьо Очите

Валентин Радев съобщи, че няма теч на информация от Министерство на вътрешните работи, който да е довел до това Димитър Желязков – Митьо Очите да напусне рамките на страната преди акцията в Бургас против незаконната група за рекет, за която се счита, че той е началник. Вътрешният министър приказва пред медиите след среща с управлението на Министерство на вътрешните работи в Елин Пелин и кметовете от района.

" Ако беше изтекла информация, щеше ли той да отиде в Гърция, в Турция и да го хванем там ", сподели Радев.

Министърът благодари на турските си сътрудници за положителната работа по залавянето на Митьо Очите в Истанбул преди дни, дружно с още седем души, които бяха експулсирани у нас.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов изясни, че Митьо Очите е арестуван за 30 дни в турския арест, като в този интервал би трябвало да мине процедура пред турски съд за неговото изгонване у нас.

Той добави, че продължава да тече дейна работа на територията на основната дирекция в Бургас по случая с групата към Желязков.

За резултатите от срещата в районното ръководство в Елин Пелин министър Радев сподели, че желанията на управлението и кметовете от района са като на всички места - да има повече патрули. Като добави, че е дадено Министерство на вътрешните работи да работи взаимно с ДАИ и министерството на превоза за инспекции на тежкотоварните коли преминаващи през общините в региона.

Радев означи още, че постройката на районното в Елин Пелин не е санирана и че някои от компютрите те са си купували сами.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР