Валенсия продължи успешната си серия през този сезон. Тимът победи

...
Валенсия продължи успешната си серия през този сезон. Тимът победи
Коментари Харесай

Валенсия продължи успешната си серия в Испания

" Валенсия " продължи сполучливата си серия през този сезон. Тимът победи " Реал " (Сосиедад) с 3:2 като посетител и няма проваляне от началото на сезона в испанското състезание по футбол. Симоне Дзадза донесе трите точки за " Валенсия " 5 минути преди края с петия си гол за сезона.

Двата тима изиграха равносилен мач, само че гостите имаха шанса да си тръгнат с успеха. Родриго означи за Валенсия в 26-а минута, а Ариц Елустондо изравни в 33-а. Начо Видал още веднъж даде задатък на гостите в 55-а минута, само че единствено 4 минути по-късно Микел Оярсабал още веднъж изравни.

Реферът небрежно сподели по един червен картон за Игор Субелдия от " Реал " в 68-а минута и на Джефри Кондогбия в 79-а за " Валенсия ". Пет минути преди края отлична контраофанзива на " Валенсия " приключи с пас на Гонсало Гедес към Симоне Дзадза, който без закъснение осъществя и донесе триумфа на гостите.

" Валенсия " има 3 победи и 3 равенства от началото на сезона в Примера и заема четвърто място в таблицата с 12 точки. " Реал " (Сосиедад) е осми с 9 точки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР