Валенсия е напът да освободи Милан от един от хората,

...
Валенсия е напът да освободи Милан от един от хората,
Коментари Харесай

Валенсия иска да освободи Милан от играч, за когото бяха платени над €21 млн.

Валенсия е напът да освободи Милан от един от хората, трансформирали се в новобранци в схемата на Стефано Пиоли, макар че за него бяха платени €21,3 млн. през 2017 година Става дума за испанското крило Саму Кастийехо, съгласно Sky Sports.

27-годишният флангови нападател е изиграл единствено 5 мача от началото на сезона за „ росонерите “, като даже те бяха записани от аварийна пейка. Разбира се, той лекуваше и скъсване на мускулни нишки за прочут интервал, а и прекара ковид, само че въпреки всичко Жуниор Месияс съумя да го измести от титулярите.

Пепе Бордалас в това време не е удовлетворен от индикаторите на младия Юнус Муса и отстъпения чартърен от Лийдс Юнайтед Елдер Коща. Двамата са основали общо 6 попадения от началото на сезона във всички шампионати, което е извънредно незадоволително за десни крила.

През предишния сезон Кастийехо самичък способства с 3 гола и 4 асистенции за италианския гранд, тъй че при всички положения би бил по-полезен за „ прилепите “, в случай че слуховете за трансфер се потвърдят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР