Валежите ще спират днес и облачността ще се разкъсва, най-късно

...
Валежите ще спират днес и облачността ще се разкъсва, най-късно
Коментари Харесай

Леко разхлаждане в Пловдив – дъждовете спират

Валежите ще стопират през днешния ден и облачността ще се раздира, най-късно в Югоизточна България и Родопската област. На места там преваляванията ще са обилни, краткотрайно интензивни и съпроводени с гръмотевици. Утре времето ще бъде най-вече слънчево. До обяд преваляванията и в крайните югоизточни региони ще спрат, облачността и там ще намалее. Вятърът ще се задържи най-вече от северозапад, ще е до сдържан. Максималните температури ще са сред 23° и 28°, в Пловдив - към 28°.
Прочетете още
Над планините облачността ще е променлива. Само на обособени места, основно до обяд в Странджа и южните региони на Родопите, ще има валежи от дъжд. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 10°.

Над Черноморието през по-голямата част от деня ще бъде най-вече слънчево. Значителна облачност и превалявания в развой на прекъсване ще има в утринните часове по южното крайбрежие. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад, по-късно след обяд ще се обърне от юг. Максималните температури ще са сред 24° и 27°. Температурата на морската вода е 22°-25°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, след обяд ще отслабне.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР