Вълчи дол. Околовръстният път на Вълчи дол е доказателство, че

...
Вълчи дол. Околовръстният път на Вълчи дол е доказателство, че
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов: Околовръстният път на Вълчи дол е доказателство, че ГЕРБ изпълнява ангажиментите си

Вълчи дол. Околовръстният път на Вълчи дол е доказателство, че ГЕРБ извършва уговорките си. Отсечката, която беше в извънредно неприятно положение, към този момент се ремонтира. Това разяснява зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов във Вълчи дол. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Цветанов извърши оглед на трасето дружно с регионалния координатор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних, както и с претендента на ГЕРБ за кмет на Вълчи дол Георги Тронков и общинският началник Димитър Тодоров.
Реконструкцията беше едно от предизборните обещания на ГЕРБ и със съдействието на държавното управление правата от 1,2 км се преасфалтира.
Стойността на инвестицията е 400 000 лева Кандидатът за кмет на Вълчи дол посочи, че при положителното съдействие сред локалната и централната власт резултатът е налице. Това ще бъде формулата за работа в общината и отсега нататък.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР