Ваксините имат разрешителни, никой не сме ваксинирали на сила!, коментира

...
Ваксините имат разрешителни, никой не сме ваксинирали на сила!, коментира
Коментари Харесай

Директорът на РЗИ-Варна: Ваксините имат разрешителни, никой не сме ваксинирали на сила

" Ваксините имат разрешителни, никой не сме ваксинирали на мощ! ", разяснява, който е ваксинирал на входа на Морската градина. След голям брой нападателни нападки и претенции на пояснения имат ли или нямат разрешителни имунизациите, полицията се е намесила и пункта е затворен.
" Сутринта екипът е почнал обикновено работа. Малко по-късно избрана група хора са желали да се ваксинират, след което са влезнали в нападателен вербален контакт с персонала  Не е имало физическа разпра, единствено словесна офанзива по отношение на екипа. Не след дълго е прекъсната имунизацията. ", сподели още доктор Дочка Михайлова през днешния ден на брифинг във връзка експанзията против медиците. И добави:

" Държа да отбележа, че изнесения имунизационен пункт се организира там, откакто имаме нужното позволение от Община Варна. Транспортното средство, което беше на мястото, е регистриран лекарски кабинет, възложен от Министерство на здравеопазването на РЗИ-Варна. Ваксината, несъмнено, е позволена за приложимост. Там има всички ваксини без Астра Зенека, която хората не желаят да използват. Насила никой не е имунизиран, имунизацията се прави единствено по избор. Осъждам тяхното държание, тъй като те са попречили хората, които са желаели да го създадат. Екипът е бил доста обезпокоен. Създали са напрежение и нелицеприятни връзки. "
Изнесеният имунизационен пункт работи единствено през уикенда и не е с непрекъснато работно време, доъпни още тя и посочи, че огромна част от хората, които са желали да се имунизират по-късно са отишли в МЕТРО, където в петък, събота и неделя екип на РЗИ поставяше ваксини. Вчера с изключение на тези два пункта, е имало пунктове в РЗИ-Варна, в постройката на ДКЦ 1 и в Центъра за незабавна здравна помощ.

Европейската комисия по медикаментите е дала позволение за целия Европейски Съюз за имунизиране и това е общественодостъпна информация, която всеки може да получи ", разяснява доктор Михайлова. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР