Ваксината Ad26.COV2.S срещу COVID-19 на американската компания защитава на

...
Ваксината Ad26.COV2.S срещу COVID-19 на американската компания  защитава на
Коментари Харесай

Ваксината срещу COVID-19 на Джонсън енд Джонсън със 73,6% ефективност

Ваксината Ad26.COV2.S против COVID-19 на американската компания " " пази на 73,6% от пациентите от нови и по-стари разновидности на ковид. Това откриха лекари в Съединени американски щати след проучвания, резултатите от които са публикувани в публикация в списанието на Американската здравна асоциация JAMA Network Open.

" Резултатите от нашите опити съответстват с тези от клиничните тествания, което удостоверява, че имунизацията Ad26.COV2.S продължава дейно да пази пациентите от инфекцията даже и след разпространяването на разновидностите Алфа и Делта на ковид ", пишат създателите на публикацията, представени от. Екип под управлението на Хуан Корчадо-Гарсия е направил първата практическа оценка на успеваемостта на имунизацията при приложението й за отбрана на американските жители от заразяване с новия ковид.
 Сериозни митинги в Словения поради гибелта на 20-годишно момиче след имунизация (ВИДЕО) Сериозни митинги в Словения поради гибелта на 20-годишно момиче след имунизация (ВИДЕО)
Словения приключи краткотрайно имунизацията с " ДжонсънДжонсън ". Причината e, че след имунизация с препарата 20-годишно момиче умря...

Авторите на проучването са наблюдавали какъв брой постоянно имунизираните с препарата Ad26.COV2.S се заразяват с новия ковид спрямо неимунизирани американци. В изследването са взели участие 8900 имунизирани доброволци и към 89 000 неимунизирани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР