Ваканционният сезон е време на радост и заедност, но може

...
Ваканционният сезон е време на радост и заедност, но може
Коментари Харесай

5 причини да вземете застраховка за домашни любимци за вашето куче преди празниците

Ваканционният сезон е време на наслада и заедност, само че може да бъде и време на непредвидени разноски. И това е изключително правилно, в случай че сте притежател на домакински любим. В края на краищата, вашите космати членове на фамилията са също толкоз евентуално, колкото и хората, да се сблъскат със здравословни проблеми или произшествия по време на този празничен сезон. И с всички спомагателни разноски за ваканционно пътешестване, храна и дарове, последното нещо, което желаете, е да бъдете хванати неподготвени от солидна ветеринарна сметка.

Но хубавото е, че не е нужно да сте. Въпреки че не можете безусловно да контролирате дали кучето ви се нуждае от рутинна или незабавна ветеринарна помощ по време на празничния сезон, можете да контролирате какво плащате от джоба си за грижите му благодарение на вярната застрахователна лавица за домашни любимци. И в случай че възнамерявате да закупите този вид покритие за кучето си, би било рационално да извършите това, преди да настъпят празниците.

Започнете да изследвате най-хубавите си варианти за застраховка за домашни любимци тук.

5 аргументи да вземете застраховка за домашни любимци за вашето куче преди празниците

Ако сте отлагали покупката застрахователна лавица за домашни любимци за вашето куче, има няколко положителни аргументи да го извършите, преди да настъпи празничният сезон, в това число:

Случват се злополуки

Ваканционният сезон постоянно носи посетители, украшения и нараснала интензивност, което може да докара до непредвидени произшествия. Кучетата могат да обхванат токсични храни, да се заловен в празнична декорация или да получат пострадвания по време на игра - и обвързваните с това ветеринарни сметки могат да бъдат обилни. В края на краищата, междинната ветеринарна сметка за елементарен проблем с чревен дискомфорт варира приблизително от $203 до $385 — а цената на по-големи или по-спешни проблеми може да бъде доста по-висока.

Застраховката за домашни любимци подсигурява, че финансово готови за незабавни визити при ветеринар или непредвидени интервенции. Осигурява ви успокоение, знаейки, че няма да се постанова да вземате сложни решения за здравето на вашия домакински любим въз основа на цената.

Научете повече за това какво можете да платите за застраховка за домашни любимци тук.

Информационно-ефективно опазване на здравето

Рутинните грижи за домашни любимци могат да бъдат скъпи, а празничните разноски могат да натоварят бюджета ви. Като инвестирате в застраховка за домашни любимци, можете да намалите финансовата тежест от постоянните ветеринарни прегледи, имунизации и превантивни грижи — както и разноските за незабавна помощ. Това значи, че можете да разпределите повече от празничния си бюджет за дарове, пътувания и празненства, като в същото време давате на кучето си допустимо най-хубавото опазване на здравето, без значение какъв е казусът.

Пълно покритие

Домашен любим застрахователните полици са разнообразни, само че доста от тях оферират изцяло покритие, в това число заболявания, злополуки, наследствени болести и даже поведенчески проблеми. Като вземете застраховка за домашни любимци за вашето куче, вие ще сте спокойни, знаейки, че вашият окосмен другар е предпазен против необятен набор от здравословни проблеми, както в този момент, по този начин и в бъдеще. И това може да ви обезпечи доста успокоение по време на забързания ваканционен сезон.

Специализирано празнично покритие

Някои снабдители на застраховки за домашни любимци даже оферират профилирано ваканционно покритие по време на празничния сезон. Това може да включва покритие за разноските за качване на борда, в случай че би трябвало да пътувате, възобновяване на разноските за гледачи на домашни любимци и даже покритие за инцидентни вреди, породени от вашия домакински любим на празнично празненство. Тези спомагателни преимущества могат да създадат празниците ви безгрижни.

Избягване на клопката на задължения по празниците

Разходите по празниците елементарно могат да излязат отвън надзор и прибавянето на непредвидени медицински сметки за домашни любимци към комбинацията може да докара до финансов стрес. Като получите застраховка за домашни любимци, можете да поддържате финансовата си непоклатимост и да избегнете натрупването на задължения, свързани с медицинските грижи за вашето куче. Това подсигурява, че ще започнете новата година финансово устойчиво, вместо да се борите със сметките от предходния празничен сезон.

Не пропускайте застраховката за домашни любимци през този празничен сезон. Започнете тук!

В последна сметка

Ваканционният сезон е време за празнуване и основаване на трайни мемоари с обичаните ви хора, в това число четириногите членове на вашето семейство. Получавайки застраховка за домашни любимци за вашето куче преди празниците, вие освен защитавате здравето му, само че и осигурявате личното си успокоение. Можете да се насладите на празненствата, без да се притеснявате от непредвидени ветеринарни сметки и ще имате средствата да осигурите допустимо най-хубавата грижа за вашия домакински любим. Не забравяйте, че застрахователните полици за домашни любимци могат да варират, тъй че отделете време, с цел да сравните вариантите и да изберете този, който най-добре дава отговор на потребностите на вашия домакински любим и вашия бюджет. По този метод вие ще дадете на вашето куче дара на отбрана и обич през това особено време от годината.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР