Важно съобщение от АПИ.От 22:00 ч. във вторник до 6:00

...
Важно съобщение от АПИ.От 22:00 ч. във вторник до 6:00
Коментари Харесай

Спират движението в тунел Ечемишка в посока София

Важно известие от АПИ.

От 22:00 ч. във вторник до 6:00 ч. в сряда ще се ограничи придвижването за всички транспортни средства в лявата тръба на тунел " Ечемишка " на Автомагистрала " Хемус " в посока София, оповестяват от АПИ.

Спирането на трафика през нощта е за инспекция на редовността на евакуационните и оповестителни системи в тунела. Всички коли ще се пренасочват по обходен маршрут – от пътен възел " Ботевград " (при км 47) ще не престават по път II-17 и път I-1 и ще се връщат на автомагистрала " Хемус " при пътна връзка " Витинска река "  (при км 30), написа novini.bg.

Агенция " Пътна инфраструктура "  апелира водачите да карат деликатно и със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик.

По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР