Важно е в момента да се справим с икономическата криза.

...
Важно е в момента да се справим с икономическата криза.
Коментари Харесай

Васка Бакларова, ССИ: Предстои да работим по овладяване на цените на хранителните продукти

Важно е сега да се оправим с икономическата рецесия. Предстои всички дружно да работим по преодоляване цените на питателните артикули, което сега е основно за потребителите. В момента инфлацията се покачва от питателните артикули. Предстоят работни групи да работят, с цел да наложат такива ограничения, с които да се лимитират непозволено нарасналите цени. Това сподели Васка Бакларова, председател на Съюза за стопанска самодейност на брифинг пред публицисти след срещата в Министерски съвет с премиера Гълъб Донев, съобщи кореспондент на " Фокус “.

" Разисквахме и Плана за възобновяване и резистентност,  и стратегиите, които предстоят да бъдат стартирани – това получихме като увещание от министрите. За дребния и междинен бизнес е значимо да стартира и процесът по цифровизация. Час по-скоро трябва да бъдат стартирани стратегиите по ПВУ, с цел да може бизнесът да може да реагира, да цифровизира своя бизнес, с цел да има европейско посланичество “, добави Бакларова.

" Не на последно – Законите за зелената договорка, да се подпомогне бизнесът посредством осведоменост, с цел да може България да има една развита зелена стопанска система. Вярваме, че в идващите няколко месеца ще успеем да стартираме положителни практики за поддръжка на бизнеса “, в умозаключение сподели Бакларова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР