,,Важно е София е да започне да се управлява. Неведнъж

...
,,Важно е София е да започне да се управлява. Неведнъж
Коментари Харесай

Деян Николов: Ротация на мен ми звучи като сглобка

,,Важно е София е да стартира да се ръководи. Неведнъж казахме, че в последна сметка в София да се случи сглобката.``

Това съобщи общинският консултант от " Възраждане " Деян Николов пред публицисти след съвещанието на Столичния общински съвет.

,,Това, което видяхме в края на предходната година – унищожаването на Паметника на Съветската войска от една страна изгори някои мостове. От друга страна потвърди, че ПП-ДБ са склонни да не съблюдават закона. Това, което те направиха е в съда и се оказа нелегално. Тук идва фундаменталният въпрос кой тъкмо е подготвен да седне на масата с ПП-ДБ за договаряния с хора, които не съблюдават закона. Разговорите стават все по-трудни, не споделям невъзможни``, означи Николов.

,,Вчера получихме покана от групата на Вили Лилков и Карлос Контрера. Предполагам, че има опция да отидем на диалози. Но за момента не сме оптимистично настроени. В последна сметка ще опрем до диалози кое е неутралното болшинство в СОС``, добави още той.

По думите му огромните обединения би трябвало да участват на диалозите за ръководител на СОС. " Дори сега да се откри решение, с цел да се отпуши работата, безусловно след седмици ще влезем в същата задънена улица поради бюджета ", уточни Николов.

,,Ротация на мен ми звучи като сглобка. Ротационен принцип наподобява недопустим за нас``, сподели още общинският консултант

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР