Важно е шегите и закачките да не превърнат кампанията в

...
Важно е шегите и закачките да не превърнат кампанията в
Коментари Харесай

Борис Ячев, НФСБ: Влизаме в парламента, но няма да работим с ГЕРБ

Важно е шегите и закачките да не трансфорат акцията в популизъм. Това сподели за " Денят ON AIR " на телевизия Bulgaria ON AIR зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев и добави: " Сближаването на трите патриотични обединения стартира с диалози от последната година, които са нееднократни ".

По думите му в последните няколко години имало взаимни начинания, които те подкрепяли.

" Мога да посоча някои - знаете нашия план за генериците - скъпите медикаменти да бъдат сменени с техни аналози, които са по-евтини, което е изключително значимо в дните на пандемията ", изясни той за Bulgaria ON AIR.

Според него се гледало към предизвикването минималната пенсия да стане 500 лева

" Това е една повече от естествена коалиция. Да речем в такива начинания за подкрепяне на дребния и междинния бизнес, водим борба за подкрепяне на дребните търговци на горива. Както и безвъзмездни медикаменти за пенсионери и малолетни ", уточни Борис Ячев.

Той е на мнение, че в Народното събрание разговорът с партия " Атака " бил сложен.

" И други политически обединения ще претендират за патриотичното пространство. Много елементарно е да се кичиш със значката на модерния национализъм. Трябва да имаш опция да ревизираш своите цели. Не виждам някой да слага под подозрение, че ще влезем в идващия парламент, само че няма да работим с ГЕРБ ", добави събеседникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР