Важно е днес много български граждани да излязат и да

...
Важно е днес много български граждани да излязат и да
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Важно е днес много български граждани да излязат и да гласуват

Важно е през днешния ден доста български жители да излязат и да гласоподават, дано да не оправдаем тези мрачни прогнози за ниска изборна интензивност. Важно е да се гласоподава, доста значими избори са това, с цел да има същински постоянен парламент, с цел да има постоянни болшинства, които да излъчат устойчиво държавно управление. Това сподели откакто упражни правото си на глас в Софийската професионална гимназия по електроника „ Джон Атанасов “  вицепрезидентът Илияна Йотова.

„ Много са провокациите, които стоят пред страната - единствено след броени дни би трябвало да се одобри бюджет, би трябвало да се приведат жителите през тежката социално-икономическа рецесия, би трябвало България да има своята безапелационна позиция във връзка с външнополитическите провокации ", съобщи Йотова.

" Може би повече от всеки път аз през днешния ден гласувах доста уверено, гласувах за държавници, за хора, които знаят цената на България и на интернационалната сцена, които са просветени и грамотни хора, които знаят по какъв начин да създадат тъй че нито един българин да не остане на улицата тази зима, да има задоволително доста грижи и гаранции от страна на страната за нейните жители ", добави Йотова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР