ВАЖНО Е да бъдат посочени реалните 6 приоритета на ГЕРБ

...
ВАЖНО Е да бъдат посочени реалните 6 приоритета на ГЕРБ
Коментари Харесай

Георги Георгиев, БОЕЦ посочва реалните 6 приоритета на ГЕРБ

ВАЖНО Е да бъдат посочени действителните 6 целта на ГЕРБ в отговор на лъжите и лицемерието на Борисов

Те се следните:

1. Поддържане на 100% взаимозависимост от Газпром. Опазване на омертата за пътната карта на ТУРСКИ ПОТОК и грабежа на три милиарда лв. в интерес на Кремъл за сметка на националния интерес и сигурност на България.

2. Продължаване на схемата за източване на милиарди от ЛУКОЙЛ през горивата и данъчна индулгенция за приятелите на Борисов и Доган, които подариха Къща в Барселона за любовницата на първия и Сарай на морския бряг на втория.

3. Подписване на контракт със Съединени американски щати за доставка на колкото самолети изискат, с цел да си държат затворени очите за мегакорупцията, слугинажа пред Путин и да не вкарват Борисов и обкръжението му в листата „ Магнитски’.

4. 100% продължение на далаверите и източване на милиарди през нуклеарната черна дупка „ Белене” и продължение на съветската тирания за АЕЦ Козлодуй.

5. Използване на цените на тока за политически цели, публичен рекет и пазаруване на гласове.

6. Най-важна. Съдебна промяна, която да даде опция на Гешев за втори седем годишен мандат и цялостна отбрана за мафията от правосъдно гонене за корупцията и грабежа на десетки милиарди през миналите години. И за идващите години.

Друго няма. Сега вижте какво Буда е споделил и намерете шестте разлики.

Това зло би трябвало да бъде изринато. И не се стряскайте от мощни думи – Гешев би трябвало да бъде отхвърлен, а Борисов, Доган, Пеевски, ГЕРБ, Движение за права и свободи и останалите мафиоти и кремълски прислужници да бъдат отстранени от властта дружно с всичките им марионетки, калинки и корумпета и правосъдно преследвани до дупка. Без взаимни отстъпки, без закъснение и забравяне и без благосклонност. Това е националния катарзис, или кървавата гражданска война, през която би трябвало да минем, с цел да имаме късмет за действителна смяна и живот в същински свободна, демократична и правова страна.

Георги Георгиев, БОЕЦ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР