Важни са промените, свързани с правосъдната система. Те се очакваха

...
Важни са промените, свързани с правосъдната система. Те се очакваха
Коментари Харесай

Денков: Промените в правосъдната система са очаквани от години

Важни са измененията, свързани с правосъдната система. Те се чакаха от доста години . Хубаво е, че има конституционно болшинство, което ги гласоподава. Това съобщи пред публицисти министър председателят Николай Денков във връзка с.

Той акцентира, че текстовете са съгласувани с Европейска комисия и Венецианската комисия и са свързани с отчета за върховенството на правото. По думите му не подхожда на действителността изказванието, че стеснен кръг хора е взел тези решения.

Денков засегна и тематиката за служебните държавни управления. Той посочи, че те са замислени в Конституцията като временен интервал от едно постоянно към друго парламентарно болшинство с главната задача да обезпечат почтени избори. Това, че през последните години се осъществя друга обстановка сподели, че имаме проблем в Конституцията. Този проблем бе адресиран по съответен метод, добави министър-председателят.

Той бе безапелационен, че служебните държавни управления не се отстраняват . Твърденията, че измененията в Основният закон се вършат против съответен човек са спекулации и нямат никакви учредения, счита Денков.

Президентът е заинтригувано лице в тази обстановка и няма по какъв начин да чакаме той обективно да прави оценка какво е решено от отношение на служебните кабинети, сподели още той.
 Радев нападна новата Конституция пред Конституционен съд
Радев нападна новата Конституция пред Конституционен съд

Целта на ръководещите партии била да запазят въздействието си, като изгубят доверие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР