Важни документи се засекретявали умишлено, за да се скрие истината

...
Важни документи се засекретявали умишлено, за да се скрие истината
Коментари Харесай

Докладът на ДАНС за Росенец е много интересен, но ни затварят устата, оплака се Нинова

Важни документи се засекретявали съзнателно, с цел да се скрие истината от обществото

ДАНС имала доста забавен отчет, касаещ дерогацията по повод вноса на съветски нефт, както и концесията на „ Лукойл “ в местността Росенец, която неотдавна бе прекъсната от страната поради войната на Русия против Украйна. Това стана ясно от изявление на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред парламентарни кореспонденти в понеделник.

„ Проследете, че основни за страната въпроси в последно време все стават секретни , т.е. нито обществото, нито вие имате достъп до тази информация. По този метод се затваря и устата на опозицията, тъй като ние не можем да ви кажем какво написа в тези отчети. Има редица такива случаи за отчети на Сметна палата, на АДФИ; отчетът на ДАНС, който касае дерогацията, затварянето на концесията на Росенец е доста забавен. Много забавен! Но не можем да ви го разкажем. Т.е. тия основни решения съзнателно ги засекретяват, с цел да скрият от обществото истината. Ние желаеме просто да се знае истината “, изкоментира Нинова.

Българска социалистическа партия се опълчи изрично на прекратяването на концесията на „ Лукойл “ на нефтения терминал в местността Росенец.

Соцпартията сеи ускореното прекратяване със закон на дерогацията за импорт на съветски нефт у нас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР