Важна среща за бъдещето на Хебър ще се проведе днес

...
Важна среща за бъдещето на Хебър ще се проведе днес
Коментари Харесай

Важна среща за бъдещето на Хебър Пазарджик

Важна среща за бъдещето на Хебър ще се организира през днешния ден в Пазарджик. На нея ще участват хора от общината, управлението на клуба, както и старши треньорът Любослав Пенев. Имаше алтернатива той да поеме към Арда, а Тунчев да пристигна в Хебър, само че този вид няма да се случи. Вероятността Ел Голеадор да продължи да води зелените е огромна, написа " Тема спорт ".

Ще се разяснява и бъдещата продажба на голмайстора на отбора Георги Николов. Той е мощно мечтан от Ботев Пловдив, само че има и вид за чужбина. С оглед тежкото финансово положение, в което Хебър се намира, всяка по-голяма сума ще е добре пристигнала.

Интерес има и към чужденците на пазарджиклии – вратаря Игонен и словака Мазан. Първият е мечтан от клуб от елита на Швеция. Основният проблем е, че и двамата имат контракти единствено до лятото и няма да може да се изкарат съществени пари от тях, в случай че не преподпишат. Общината е поела ангажимент да оказва помощ, само че при много занижени равнища по отношение на до момента. Продължават и другите дарителски акции.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР