Важна е равносметката - какво постигна Путин за един месец

...
Важна е равносметката - какво постигна Путин за един месец
Коментари Харесай

Стефан Тафров: Митрофанова мина всички граници на търпимост, трябва да напусне България

Важна е равносметката - какво реализира Путин за един месец война в Украйна? Нищо положително за личната си страна. Доброто няма да остане в съветската сфера на въздействие. ТЬОВА ИЗТЪКНА Пожарна охрана Нова ТВ някогашният посланик Стефан Тафров.

Според него с акта на военна експанзия Путин искаше да предизвести всички страни от пост руското пространство, че това може да им си случи и на тях. Но съветският президент претърпя с тази война и втори неуспех – не съумя да раздели Запада, в противен случай – консолидира го, добави Тафров. Според него в този момент най-сложна е обстановката с градовете Мариопол и Чернигов, те са в тежка рецесия и въпросът е дали ще се провежда филантропичен кулоар, за спасяването на хората. Това е и задачата на френския президент Макрон, счита дипломатът.
Той разяснява и държанието на съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова. Тя мина всички граници и би трябвало да си тръгне от страната ни. Тук не става дума до затваряне на посолството, само че връзките ще бъдат сведени на по-ниско ниво. Поведението на Митрофанова уронва достолепието на България. Нейното място не е тук, безапелационен е Тафров.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР