Важна е извънредната новина за наложителното затваряне на част от

...
Важна е извънредната новина за наложителното затваряне на част от
Коментари Харесай

За 6 месеца затварят част от още един столичен булевард заради строежа на метрото

" Важна е изключителната вест за наложителното затваряне на част от бул. " Шипченски проход ". Във връзка с построяването на Метростанция №4, се постанова да бъде затворено едното пътно платно (в посока центъра) в сектора на булеварда сред бул. " Асен Йорданов " и ул. " Иван Димитров - Куклата ", осведоми районният кмет във Facebook.

Днес и през почивните дни, ще бъде положена новата маркировка, ще бъдат синхронизирани съществуващите светофари в този сектор и ще бъде построена нова, краткотрайна светофарна уредба на кръстовището на бул. " Шипченски проход " и ул. " Владово ", изяснява Илиев.

Кметът на " Слатина " прецизира, че придвижването на трамваите няма да бъде повлияно. Неудобствата засягат главно колите, защото в действителност другото платно, което сега обитава две еднопосочни ленти, ще се " трансформира " в в двете посоки.

Временната организация на придвижване ще влезе в действие от понеделник, 01.04.2024 година, и се планува да остане в действие до 30 септември.

В региона при старта на построяването на метростанцията към този момент беше затворена ул. " Гео Милев ", която беше друга съществена пътна връзка в квартала. 

Схема: VOD/Район " Слатина "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР