Въглеродни влакна са използвани в хиляди самолети в небето над

...
Въглеродни влакна са използвани в хиляди самолети в небето над
Коментари Харесай

Катастрофа в Ханеда в Токио: Колко безопасни са фюзелажите от въглеродни композитни влакна, използвани в съвременните самолети?

Въглеродни нишки са употребявани в хиляди самолети в небето над нас, в това число този, който се разруши в Токио тази седмица. Безопасен ли е материалът?

Фюзелажът на засегнатия реактивен аероплан е изработен от въглеродно-композитни нишки и случаят възобновява безпокойството по отношение на провокациите при гасенето на пожари, включващи този материал.

Пожарът се оформя като основен тест за сигурността на композитните материали спрямо фюзелажите на стандартните самолети, направени от алуминий.

Разследващите наподобява се концентрират неотложно върху връзката сред водачите на двата самолета и ръководителите на полети на летище Ханеда. Париж до Ню Йорк за 1,5 часа: Водородният аероплан желае да вкара хиперзвуково въздушно пътешестване

Публикуван в сряда дубликат демонстрира, че кацащият A350 на Japan Airlines (JAL) е имал позволение да употребява пистата, само че самолетът на японската брегова защита не.

Експертите по сигурност хвалят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР