В зоната, предназначена за жени, има оборудван кът за повиване,

...
В зоната, предназначена за жени, има оборудван кът за повиване,
Коментари Харесай

Новото обществено WC в парк „Света Троица“ – модерно, чисто и екологично

В зоната, предопределена за дами, има оборудван ъгъл за повиване, а цялото помещение е озвучено с приятна и нежна музика

Парк „ Света Троица “ в ж.к. Славейков в Бургас е едно от обичаните места за разходка и отдих на локалните поданици и посетители на града. Паркът е богат на зеленина, цветя, монументи и детски площадки. Но до скоро имаше един проблем – остарялата и зле поддържана тоалетна, която не отговаряше на актуалните хигиенични условия и не създаваше прелестно усещане.

Това обаче се промени с помощта на „ Чистота “ ЕООД, която реши да обнови тоалетната и да я трансформира в съвременна, чиста и екологична. Санитарният възел е построен от качествени материали, има нова водопроводна и канализационна система, а също и безоблачен панел на покрива, който обезпечава електричество за осветяване, вентилация и топла вода. Тоалетната има две обособени зони с кабинки за мъже и дами, които са оборудвани с мивки, огледала, сапун и хартиени кърпи. Цената за посещаване е алегорична – единствено 1 лев. При нужда, можете да закупите и добави санитарни такъми.
   И това не е всичко… В зоната, предопределена за дами, има оборудван ъгъл за повиване, а цялото помещение е озвучено с приятна и нежна музика
Обновената тоалетна в парк „ Света Троица “ е образец за добра процедура в подобряването на градската среда и комфорта на жителите.

Парк „ Света Троица “ е място, където може да се насладите на природата, културата и историята на Бургас. А в този момент, с помощта на новата тоалетна, може да се чувствате и по-спокойни и комфортни, когато посетите този зелен парадайс сами, с другари или фамилно.

Санитарният възел ще бъде отворен за посещаване в четвъртък. Стандартното работно време на новата тоалетна ще е от 8:30 ч. сутринта до 20:30 ч. вечерта.

„ Света Троица “ е една от най-старите и красиви  зелени зони в Бургас, която носи името на храма ситуиран тук. Паркът е дом на голям брой птици, белки и други животни, които радват посетителите си. В парка се намират и няколко паметника - монументът „ Конник “, отдаден на починалите бургаски опълченци в Сръбско-българската война, остарелият съветски монумент, подложен в чест на освободителите от Руско-турската освободителна война, както и паметникът „ Майка “, символизиращ любовта и саможертвата на българските дами.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР