В здравната криза най-малко се слушат медиците, смята кандидатът за

...
В здравната криза най-малко се слушат медиците, смята кандидатът за
Коментари Харесай

Веселин Плачков: В здравната криза най-малко се слушат медиците

В здравната рецесия минимум се слушат медиците, счита претендентът за народен представител на АБВ артистът Веселин Плачков. В предаването „ Лице в лице “ Плачков сподели, че никой по този начин и не е срещнал здравният министър Костадин Ангелов и Атанас Мангъров.

„ Познавам и двамата персонално. Те изричат своите отзиви, само че никой не ги срещна тези хора да приказват обществено на тази тематика. Виждам стопански и политически решения на въпроса и минимум се слушат медиците. И щаба го подценяват понякога “, сподели Плачков.

Според артиста рецесията е предизвикателство за всяка една партия. „ Не е елементарно. Нито на ГЕРБ, нито на който и да било различен. Няма да е елементарно на всеки жител да се оправи “, сподели Плачков.

По думите му сме изгубили доверието в институциите и във всичко се търси „ някаква тайна история “.

„ Много мъчно би се овладяла рецесията, тя е доста отпреди да пристигна пандемията. Дали ще е ковид, дали ще е птичи грип, свински грип – ние проблем си имаме. Последните 15-20-30 години се унищожи една основа, която имахме “, счита Плачков.

Той не дефинира убежденията си ефир, като съобщи, че няма леви и десни партии и всичко е доста размито. „ Дойде време да бъдем хора. Лявата и дясната политика не са ясно разграничими “, счита Плачков.

Повече вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР