В здравната част от коалиционното споразумение е записано, че ваксинацията

...
В здравната част от коалиционното споразумение е записано, че ваксинацията
Коментари Харесай

Проф. Чорбанов: Би трябвало мерките и сертификатите да отпаднат

В здравната част от съдружното съглашение е записано, че имунизацията ще бъде незадължителна и безусловно доброволна, като всеки жител ще получи достоверна информация преди да направи своя избор. Това написа проф. Андрей Чорбанов в профила си във Facebook след вчерашното гласоподаване в Народното събрание.

" За сметка на това, нито дума не е записана за Зеления документ, указващ дали един човек е имунизиран или преболедувал ", написа още той. И добави: " Даването на изключителни права на група жители по отношение на такива, които не разполагат с подобен документ би представлявало обоснован акт единствено в случаите на потвърдена успеваемост на такава мярка. Само че това не е по този начин. Вълните на пандемията се движат във всички страни, без значение от равнищата на имунизация или строгостта на ограниченията. "
Защо българската ваксина против ковид може да е по-добра и какво да вършим против КОВИД - приказва проф. Андрей Чорбанов
" Програмата по създаването на българската ваксина против КОВИД (COVID-19) е изцяло приключена и към този момент търсим вложител, който да нап...

" Вместо стягане на ограничения и въвеждане на нови рестрикции аз считам, че със слизането на равнищата на инфектирани хора би трябвало ограниченията и документите да отпаднат. Със сигурност дебатите по тези тематики предстоят, тъй като вълнуват на процедура всички хора. Смятам, че напъните би трябвало да бъдат ориентирани към дейно работещи протоколи за терапия и профилирана болнична помощ. "

" Най-важното е повишение на общия здравен статус на популацията и установяване на рисковите групи, които би трябвало да вземат характерни ограничения за ограничение на опцията да се разболеят, в това число и да се имунизират, в случай че намират това за добре. "

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР