В здравеопазването нещата вървят добре и отбелязваме положителен финансов резултат

...
В здравеопазването нещата вървят добре и отбелязваме положителен финансов резултат
Коментари Харесай

Столичните общински болници печелят

В опазването на здравето нещата вървят добре и означаваме позитивен финансов резултат на всички лечебни заведения от над 1 млн. лева

С това се похвали ръководителят на непрекъснатата комисията по опазване на здравето и обществена политика в Столичния общински съвет (СОС) доктор Веселин Милев на брифинг, отдаден на положението на общинските лечебни заведения.

Най-много вложения са били направени през предходната година в двете акушеро-гинокологични лечебни заведения " Тина Киркова " и " Шейново ". За там са взети последно потомство мамографи, финален модел ендоскопска инсталация, осъществен е ремонт на родилна зала, хирургията на млечната жлеза и ремонт на мамологичния център.

Ремонтите се вършат поетапно, с цел да има, както изясни Милев, пари както за реставрация, по този начин и за нова инсталация.

В Столична община е основан доста добър механизъм за стиковане сред изпълнителна и законодателна власт, похвали се още Милев.

Той даде обещание, че през актуалната година, а и за идващия мандат, насоката на Столичния общински съвет ще бъде за развиване на доболничната помощ - дентални и медицинските центрове, както и в диагностично консултативни центрове. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР