В забързаното градско ежедневие всеки момент на отдих и удоволствие

...
В забързаното градско ежедневие всеки момент на отдих и удоволствие
Коментари Харесай

Когато кафето достига нови хоризонти

В забързаното градско всекидневие всеки миг на отдих и наслаждение е скъп оазис на спокойствието, който държим да удължим оптимално съгласно потребностите и настроенията си. Кафето е неизменима компания в тези мигове на релакс и методът на неговото подготвяне добива изключително значимо значение за всеки фен на ароматната напитка.

Новата машина Vertuo на Nespresso дава опция на хората да се възползват от безкрайните благоприятни условия за подготвяне на разнородни кафе питиета, съчетани в една машина, създавайки кафе, което дава отговор на всяко въодушевление, усет или време от деня. Новата гама машини подготвя кафе в 5 разнообразни дължини на напитката – Carafe Pour-Over Style (535 ml), Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) и Espresso (40 ml).

Твоята напитка, приготвена по твоя метод

Nespresso Vertuo предлага висококачествено кафе в разнообразни размери, с 34 разнородни бленд варианти за кафе капсули за феновете на кафето, с цел да се насладят на обичаната си напитка, както им харесва. Капсулите в четири разнообразни размера са съобразени с диапазона от размери чаши за кафе, всяка деликатно смесена и изпечена, с цел да обезпечи качествено кафе преживяване. Независимо дали сте в въодушевление да впечатлите приятелите си по време на обяд или имате потребност от бърза доза кофеин следобеда, Vertuo предлага еластичност за всеки усет и миг.

Перфектни съчетания, без значение от вашия усет



За да добавят съвършено новите машини Vertuo, феновете на кафето могат да се снабдят и с набор от елегантни и стилни аксесоари Vertuo. Колекцията включва чаши за кафе с изискан дизайн, подходящи  както за студени, по този начин и за горещи питиета, лъжички за безредие на свежите аромати, термочаши за път Nespresso и дозатори за капсули, които съставляват стилни и практични допълнения към сбирката на всеки познавач на изисканите гурме прекарвания.

Устойчив избор с всяка чаша Nespresso



Устойчивостта е в основата на всичко, което Nespresso прави, а поемането на дълготраен ангажимент за реализиране на позитивна смяна за хората и планетата съставлява е сериозна отговорност за компанията. В сходство с този метод, всички кафе капсули Nespresso, в това число гамата Vertuo, са направени от безпределно рециклируем алуминий - материал, който деликатно пази свежестта, качеството и усета на кафетата, като в същото време щади оптимално природата. В допълнение всички системи Nespresso са оборудвани с енергоспестяващ режим или функционалност за автоматизирано изключване, с цел да се минимизира потреблението на сила.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР