В Ювентус са оптимистично настроени, че ще си върнат 15-те

...
В Ювентус са оптимистично настроени, че ще си върнат 15-те
Коментари Харесай

Ювентус сензационно си връща отнетите 15 точки?

В Ювентус са оптимистично настроени, че ще си върнат 15-те точки, които им бяха отнети от актива в Серия А. Причината груба съдебно-процесуална неточност.

По-рано през сезона " бианконерите " бяха ударени от строгото наказване след финансово следствие за измами в интервала 2018-2021.
 Ювентус вади тлъсти пачки
Ювентус вади тлъсти пачки

Торинският гранд ще откупи правата на Кийн

Според Gazzetta dello Sport Юве ще може да прегледа " непубличен документ " и с него да обърне напълно събитието, като ще си върне отнетите точки.

Клубът желае позволение за достъп до формалната преписка сред прокурора и италианския орган за финансов надзор (Covisoc) през април 2021-ва.

Адвокатите на Ювентус са уверени, че има разминаване в някои дати. Юве получи поредност отводи за достъп до документите, само че административния съд най-накрая утвърди настояването на торинци. Covisoc има седем дни да даде желаните документи.

Тук може да е повратният миг за Юве. Твърди се, че отчетът на Covisoc за финансови измами е изпратен в прокуратурата през април 2021-ва, а следствието стартира през октомври предходната година.

Тук е процесуалното нарушаване в периодите. Оторизираният период е 30 дни сред отчет и начало на следствие. Така, в случай че теорията на Ювентус се потвърди от документите, всички санкции против клуба би следвало да бъдат анулирани.
 Ювентус реализира трансфер
Ювентус реализира трансфер

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР