В условията на новите реалности и тоталната промяна на усещанията

...
В условията на новите реалности и тоталната промяна на усещанията
Коментари Харесай

Тодор Тодоров: Ковид-пандемията отне щастливите вибрации от „лайв”-а

В изискванията на новите действителности и тоталната смяна на чувствата за непосредственост и съпреживяване, думите “лайв ” и “гиг ” евентуално също ще придобият нов смисъл.

Това съобщи пред БГНЕС Тодор Тодоров, съосновател на езиков център “The British House ” и предан меломан.

Казвам това със страдание, тъй като чувството на щастливите трептения на хората, с които съпреживяваме един концерт, ще става все по-трудно поради наложените условия за “отстояние ”, а за жалост също и поради към този момент вменената ни параноичност от същото, показа Тодоров.

Според него изразеното по-рано мнение от фронтмена на U2 Боно, че бъдещето е в “драйв-ин ” концертите, наподобява все по-възможно в тази дистопична действителност, в която живеем. За мен това е тъкмо толкоз недопустимо, колкото са и “хоум-стейдж ” концертите, на които сме очевидци в последните два месеца, уточни още той.
Усещането за загради и отделност би унищожило всичко това от страстта на живия концерт, поради която почитателите дават последните си спестявания, с цел да се снабдят с билет, а такива като мен даже прелетяват Европа, с цел да получат своята доза музикално благополучие, показа още Тодоров. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР