В урок за 20-годишна британка, която взе решение по време

...
В урок за 20-годишна британка, която взе решение по време
Коментари Харесай

Тази красива британка никога няма да забрави почивката си в България заради последвалия ужас

В урок за 20-годишна британка, която взе решение по време лятна отмора в България да „ украси “ с къна татуировка се трансформира този опит, споделя същата с приятелите си в интернет, с цел да ги защищити. По време на разходката си по плажа, младата госпожица била уверена от инцидентен да изрисува върху ръката й красиво цвете с къна, споделя в. Български вести.

В продължение на 10 дни девойката се радвала на красивото изображение, само че постепенно цветето почнало да избледнява и на мястото му се появил противен сърбеж и красивото цвете се трансформирало в огромна рана с дребни мехури.

Девойката посетила болница в Родината си, където лекари установили, че раната е породена от химическо изгаряне, което най-вероятно ще остави трайни белези и се предлага лекуване с антибиотици, с цел да се предотврати по-нататъшно заразяване.

За да се направи татуировка с кана, се споделя в репортаж на немския вестник Welt, от време на време се употребява черна паста, точните съставки, на която не са изцяло известни, по тази причина използването му би трябвало да бъде деликатна и да се заобикаля за деца.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР