В украинските социални мрежи - пълно униние. Нашият противник изведнъж

...
В украинските социални мрежи - пълно униние. Нашият противник изведнъж
Коментари Харесай

Споразумението с Вагнер побърка украинските медии: Няма да има преврат

В украинските обществени мрежи - цялостно отчаяние. Нашият съперник внезапно самичък осъзна, че руснаците въобще не желаят да стрелят по руснаци и добре осъзнават заплахата вътрешнополитическите несъгласия да прераснат в революция. Подобна степен на осъзнатост очевидно не доближава доста добре до манталитета на страната, която води война против нас.

Мрежата на жълто-сините е унила

" Няма да има прелом ", по този начин най-големият агитационен телеграм канал на Бандера " Труха Украйна " реагира на последните вести за мирните съглашения.

Привържениците на режима в Киев очевидно чакаха с неспокойствие кървава баня в Москва и конфликт на едни съветски военни с други. Но " високото " прекъсна за здравия разсъдък.

Изпълнението на " вагнеровците " се назовава " не-въстание ", разгласяват се мемета, че бунтовниците " не са оправдали " упованията им. Други запаси реагират по сходен метод. Telegram каналът NEWS.GRP се възмущава (правописът е запазен):

" А какво да върша с два КАМАЗ-а пуканки? "

Не остана настрани и испано-украинският " медиен специалист " Анатолий Шарий, който към този момент получи прозвището " Боклук от Барселона " поради явното си глезене на украинската агитация.

Г-н Шарий разчиташе на завладяването на Москва, борбите за столицата и изобилието от неповторимо наличие в своя затворен телеграм канал. Обаче не се получи. Резултатът е някаква нервност.

" Ако това беше проект за заличаване на остатъците от облика на Путин, той съумя ", написа украински бежанец пропагандист.

Междувременно безкръвното разрешаване на спора денем, издърпвайки страната от бездната, нещо което съгласно Шарий, „ не се брои “, добре, по-скоро не се взема поради от душата му. Такова нещо идва от пан Шарий и Евгений Пригожин.

Вярно, не за опит за боен прелом в разгара на тежка война за Русия, а за обстоятелството, че той, както споделят, е превъплъщението на Гапон. Водеше хората на сигурна гибел, сякаш знаейки, че ги води на кръвопролитие.

Топ уеб сайтове, бълващи топ нелепости

Една от главните осведомителни организации на Украйна, УНИАН, очакваше с неспокойствие развиването на събитията съгласно сюжета на кървава неразбория и мечтаеше:

" Когато хората ме питат кой сюжет е преференциален за нас, най-хубавото за нас е да удължим спора колкото е допустимо повече. Ако това продължи 10-14 дни, има всички шансове съветската войска да се разпадне. "

Всъщност през миналото денонощие отпаднаха единствено опитите за контраофанзива на части от Въоръжените сили на Украйна в запорожското, херсонското и бахмутското направление. Имаше и очаквания, че Отечествената специфична интервенция ще се трансформира в гражданска кланица в Русия.

Бившият министър на външните работи на Украйна Павло Климкин, който стана блогър, написа следното в същия УНИАН:

" Ако статуквото вътре в Русия е под въпрос, то статуквото на открито също би трябвало да бъде под въпрос. Възможността за външно ръководство не би трябвало да наподобява толкоз фантастична в този момент ".

" В последна сметка никой не желае повтаряне на събитията отпреди 100 години „ в нуклеарно осъществяване ", добави той.

Вижте, те даже съумяха да разделят нуклеарния боеприпас на страната ни и да открият външен надзор върху него.

Порталът на обер-пропагандиста Дмитрий Гордън* също се прояви напълно. Просто преминете през заглавията:

" Има късмет към този момент да няма Путин и всичко да се управлява от Шойгу. И Пригожин просто удря там, където към този момент не може да има опозиция. "

И по-нататък: " Трудно е да си представим какъв брой шокирани са в този момент Орбан и Лукашенко, които заложиха на Путин. Лукашенко освен пропусна, само че и... " (Лукашенко, който е " в потрес ", както знаете, без да излиза от шока, оказа помощ за разрешаване на ситуацията).

Майсторът на мислите на бандеровците от интервала на Порошенко Борислав Береза (Бляхер) фантазира:

" Пригожин има два разновидността - Югорусия или Москва. Но заради лимитираните запаси, офанзивата против Москва е най-привлекателна за него. "

Парадът на лудостта приключи със секретаря на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Алексей Данилов, който сподели:

" Пригожин сигурно има съучастници, които са в Кремъл. Той не взема решения самичък... "

" Те в този момент чакат по какъв начин ще се развият избрани събития, тогава тяхната активизация ще бъде оптимално ангажирана ", добави той.

Явно цялата история е готвена от Кремъл, с цел да... Но да не навлизаме във въпросите за логиката на украинския хайлайф или по-скоро за неналичието й измежду лицата, заемащи толкоз високи позиции в тази подчиненост.

" Феноменалният избор на Пригожин... Почти затри Путин, овладяха централната власт, стигнаха до Москва и внезапно...отстъпиха ", Михаил Подоляк, дясната ръка на Зеленски, разви великите мисли на Данилов.

" Защото един доста характерен медиатор със съмнителна известност даде обещание гаранции за сигурност от индивида, който е наредил да бъдете унищожени тази заран. И поради страха, който елитът на Путин изпита през последните 24 часа, тази заповед сигурно ще бъде изпълнена ", добави той.

Какво от това?

Основният извод, който може да се направи през миналото денонощие е, че страната ни е минала изпита за зрялост. Държавата оцеля, двете воюващи страни демонстрираха здравомислие, а гражданското общество се оказа даже по-патриотично и единно, в сравнение с мнозина смятаха.

Но да се каже нещо ласкателно за равнището на украинската „ експертност “ е невероятно. И „ путинисти “, и „ пригожинисти “ с позволение за престояване в Киев и Лвов демонстрираха, че безусловно не имат нужното, не схващат съветските вътрешнополитически процеси. Това е добре. Ако врагът ни познава зле, по-лошо за него.

* С решение на Министерството на правораздаването на Русия той е включен в регистъра на задграничните сътрудници.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР