В украинската столица Киев е била отвлечена журналистката Анна Курбатова

...
В украинската столица Киев е била отвлечена журналистката Анна Курбатова
Коментари Харесай

В Киев отвлякоха журналист от руския Първи канал

В украинската столица Киев е била отвлечена журналистката Анна Курбатова от съветския " Първи канал ", оповестяват съветските медии.

От съветската държавна телевизия прецизират, че журналистката е сътрудник на малкия екран в Украйна, като похищението е било осъществено в центъра на Киев. Неизвестни са я вкарали в кола покрай дома ѝ и са избягали.

Според съветските медии Курбатова най-вероятно е била арестувана от чиновници на Службата за сигурност на Украйна.

Отбелязва се също, че по-рано кореспондентката на " Първи канал " е получавала закани. Това е станало да вземем за пример след неин репортаж за Деня на независимостта на Украйна, в който тя е обяснила за какво 26-ата годишнина от оповестяването на независимостта на страната " за доста хора е един печален празник ".

От Службата за сигурност на Украйна, разяснявайки обстановката с Курбатова, декларирали, че " всичко е в границите на закона ", оповестява " Украинская истина ".

В Кремъл не разполагали с информация за отвличането на Курбатова, само че полагали всички старания за изясняването на обстановката, уточни представителят Дмитрий Песков.

Вчера е станало известно, че Курбатова е попаднала в базата данни на скандално известния украински уебсайт " Миротворец ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР