В Уест Хем нещата през този сезон изглеждат по съвсем

...
В Уест Хем нещата през този сезон изглеждат по съвсем
Коментари Харесай

Защитник на Уест Хем призова за пълно обединение в клуба

В Уест Хем нещата през този сезон наподобяват по напълно друг метод. „ Чуковете “ си имат съществени проблеми и все още несъмнено са забъркани в борбата за оцеляване във висшата лига. И макар многочислените информации, че постът на Дейвид Мойс е съществено заплашен, към днешна дата мениджърът остава отпред и продължава да води лондонския клуб.

Въпреки тежката обстановка, в която се намира Уест Хем и  неприятните резултати в последно време, за цялостно обединяване прикани бранителят на отбора Анджело Огбона. Според него, единствено всички дружно могат да излязат от тежката обстановка и да създадат по този начин, че Дейвид Мойс и компания да не бъдат забъркани в борбата за изпадане в края на сезона.

„ Сами би трябвало да извадим поуките и да подобрим представянето си.  В последно време натрупахме много провали, само че всеки тим може да изпадне в рецесия. Не мисля, че мениджърът е отговорен за слабите резултати, истината е, че всичко зависи от нас. Уест Хем не трябва да се бори за оцеляване и единствено ние можем да преобърнем обстановката, имаме задоволително мачове до края на сезона “, сподели Огбона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР