В цялата останала част на страната е обявен оранжев код

...
В цялата останала част на страната е обявен оранжев код
Коментари Харесай

Много Рядко Се Стига Чак До Там! Ето Кои Два Български Града Обявиха Червен Код За Смъртоносна Опасност През Следващите Часове!

В цялата останала част на страната е разгласен оранжев код за рисково време. В равнинните елементи ще има умерени, в планинските региони и мощни снеговалежи. Ще се образува снежна завивка за равнинната част 20-30 см, в планинските региони – към 35 см.

В областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново и Търговище има в действие и оранжев код за рисково ниски температури. Там ще бъде доста студено, а дневните температури се чака да бъдат негативни.

По Черноморското крайбрежие ще има мощен вятър от североизток - 14-18 м/с (7-8 по Бофорт) с пориви до 19-24 м/с (8-9 по Бофорт), а вълнението на морето ще бъде 4 бала.

Днес от Министерство на вътрешните работи разпространиха практични препоръки на специалисти по какъв начин да се работи на пътя при рисково време. От Пътната организация пък оповестиха, че 600 машини чистят снега, само че в случай че може да не се пътува.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР