В ЦСКА има много добри футболисти, но и няколко недоразумения,

...
В ЦСКА има много добри футболисти, но и няколко недоразумения,
Коментари Харесай

Мощна атака към ЦСКА, има потенциален убиец на „червената“ мечта: Г-н ,,лидер“, вървете си

В ЦСКА има доста положителни футболисти, само че и няколко недоразумения, едно от които беше оповестено за водач на отбора. За главатар в съблекалнята. Амос Юга обаче стряскащо безочливо се трансформира в евентуален палач на „ алената “ фантазия – шампионската купа.
Тромав като мечок, муден като трамвай на завоя при Съдебната палата, Юга става лесна плячка за противника. Снощи беше следващата му издънка, написа БЛИЦ. Заради невиждана нелепост, която сътвори в наказателното поле, последва центриране и автогол на Тибо Вион. Така поради Амос ЦСКА остана без коз и отпадна от шампионата за Купата на България.
Юга и Жеферсон нямат място в Борисовата градина. Те обаче не престават да бъдат налагани. Бразилецът нощес също щеше да поразходи фланелката на терена, само че поради наказване тази „ прелестна “ панорама беше отсрочена.
Големите борби, значимите стълкновение и основните дуели занапред предстоят – първо е Славия, след това иде Левски, а черешката на тортата е Лудогорец. И след това – отново. Но с такива „ воини “ като тези двамата ЦСКА мъчно ще завоюва войната.
Саша Илич обаче наподобява интелигентен човек. Треньор, който ще се поучи от грешките си. Стори ли го, сърбинът ще влезе в историята на ЦСКА вечно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР