В целия този хаос отчетливо изпъкват организацията на армии от

...
В целия този хаос отчетливо изпъкват организацията на армии от
Коментари Харесай

Коментар: Реалността разстрелва правителството и го поставя на позорния стълб

" В целия този безпорядък отчетливо изпъкват организацията на " армии " от тролове, мобилизирани да размиват гнева на хората и да ги водят в паралелна действителност, до момента в който здравната система колабира при срещата с КОВИД19.
Ангажират ни с всевъзможни второстепенни и отклоняващи тематики - измежду които свети доцент Мангъров, който хвърли камък в блатото, и e съвършен за отклонение на вниманието. За това и Борисов го държи " забележим " като медиен обект, с цел да служи за осведомително " патица ". След това се включват маса " съперници " на " мангъровщината ", една част политически наивници, други платени тролове или герберисти, и всичко на фона на напрежението от данните за скок в умрелите и инфектираните. Ако ви припомня за разногласията на футболните свръхфенове през Банята, сте на прав път ", дипломатът Илиян Василев с обява в обществените мрежи.
" Статистиката на действителността просто разстрелва държавното управление и го слага на позорния дирек, а нас ни занимават с второстепенни тематики. Казах и го дублирам - само виновните са тези с власт.
Изкуствените медийни и тролски заслони в обществените мрежи издават съществуването на професионално консултантска помощ, с ангажиране на тролове и отклоняващите внимание мероприятия в обществената мрежа. Не инцидентно софтуера създаден от Кейбридж Аналитика е платен от ГЕРБ е си употребява за ръководство на отзиви в обществените мрежи.
Преценете сами - не се дава никаква детайлна информация за умрелите, инфектирани с КОВИД19 - какъв брой в интензивно интубирани или от затруднения и какъв брой заради дефицити в реакцията на здравната система - занимателен банкет заради " наложителен " ПиСиАр тест!?, което де факто е отвод от лекуване, тъй като при незабавни положение минутите са значими.
Колко съгласно вас от тези 131 умряли през днешния ден са умряли от липса на навременна реакция?
И тук стигаме до най-важното - умрелите заради Системата,могат непосредствено да се пишат на сметката на държавното управление и персонално на Борисов - организацията и подготовката на здравната ни система за реакция на сходни рецесии е ОТГОВОРНОСТ на държавното управление и на премиера. Нему се приписва и " заслугата " за умрелите заради учредителен безпорядък.
Как се " лекува " тази хронична управническа непълнота? Никак - сменя се държавното управление. Виждате в наедрял проект в екрана отекъл министър председател който ви споделя притчи, истории, басни за това по какъв начин на следващия ден всичко ще се оправи. Все по-подпухнал, тъй като светът на приказките му става все по-виртуален и с цел да си има вяра му би трябвало от ден на ден " дрога на властта ". След което идват същинските вести за действително умряли хора, които се разясняват от следващия началник на здравно заведение с думите " е, то, неотложност значи разнообразни неща за разнообразни хора ". Човекът умрял, той философства!?
Ако един ден, когато имам вяра че ще се измъкнем от този призрачен сън, ще чествам като Освобождението от турско иго, като успехите на националите над Германия на Световното през 1994 година. Защото сме попаднали в мъртва хватка.
Всички пари, които се хвърлят за опазване на властта Му или Им, са направени от Вас и харчовете към този момент се мерят в стотиците милиони. Не за пенсии, не развиване, а за останат Те на власт. Политици, тролове, социолози, политолози, " водачи " на мненията - това е интервенция " Сталинград " за Борисов ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР