В трудни и тежки времена винаги идва ред на ДПС. Защото

...
В трудни и тежки времена винаги идва ред на ДПС. Защото
Коментари Харесай

Карадайъ в Монтана: В трудни и тежки времена винаги идва ред на ДПС

В сложни и тежки времена постоянно идва ред на Движение за права и свободи. Защото нашата философия е на заедността, на обединяването, а не на алените линии и на разделянето. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Монтана.

 Монтана2022 2

Промяната, която всички чакахме, не се случи. Тези, които се самонарекоха смяна, се трансфораха в неуспех. Те заложиха на реваншизма и омразата, които бяха и в политиката на ГЕРБ, поради което ние години наред призовахме за ремонт на модела ГЕРБ, напомни Карадайъ.

 Монтана2022 3

Българските жители са тези, които дават, само че и които взимат властта. Позволихме си лукса 12 години да се разрушава нормалността в политиката. След това си позволихме да дадем вяра на инцидентни минувачи в политиката, съобщи водачът на Движение за права и свободи.

 Монтана2022 1

Време е да заложим на сигурността. В Движение за права и свободи са експертизата и опитът, и ключът към решаването на проблемите на хората. Да гласуваме с разсъдък и отговорност, тъй като обедняхме и като хора, и като народ, и като страна, сподели още Карадайъ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР