В този празничен сезон добавете малко романтика към обичайния интериор.

...
В този празничен сезон добавете малко романтика към обичайния интериор.
Коментари Харесай

Любовта управлява света: Как да украсите дома си за Свети Валентин

В този празничен сезон прибавете малко романтика към нормалния интериор.

Основното предписание е: експериментирайте, само че помнете кое е най-хубавото и имайте мярка.

Балони

Класически цветът на влюбения ден е, несъмнено, червен, само че може и с разнообразни цветове и комбинации. Розово и лилаво, златно и сребристо, жълто и тюркоазено, синьо... Можете да добавите малко бяло от същата композиция. Не забравяйте да сложите панделкии, а към всяка панделка можете да завържете предпочитание или декларация за обич. Като цяло балоните са доста добър избор за декориране на интериора, те са съвършено събрани в композицията и мигновено основават чувство за празника. Най-добрите за това са хелиевите, които прилепват на тавана.

Гирлянди

Вторият най-популярен вид е пътеката от гирлянди във формата на сърца. С тях можете да украсите полилей, дрешник, окачалка или просто да ги закачите из жилището. Можете да ги окачите да висят или по первазите на прозореца, можете в допълнение да украсите висулки с камъчета, кристали или винтидж мъниста. Може и да експериментирате независимо и да извършите от железна тел - сърца или всевъзможни други фигури.

Игра със светлини
Какво да сложим на трапезата за днешния празник
Въпреки всички различия по отношение на версиите за произхода на Празника на влюбените и по отношение на него, 14 февруари може да се схване...
Прочети повече
Светлината е другото прелестно средство за основаване на подобаваща атмосфера в къщата. Един от обичаните трикове е „ холивудското огледало “. Направете го не е толкоз мъчно, колкото наподобява. За задачата използвайте от новогодишната окраса с крушки и двустранно тиксо. Прикрепете електрическите крушки по целия периметър на огледалото - романтиката е подготвена! Друг вид за потреблението им е да го поставите в огромна ваза, прибавете дребни тематични игри и " валентинки ". Още един празничен, хубав миг са, свещи на красиви подложки, които можете хем да ги ядете и украсите..

Оформяне на масата

Празничната софра с виновност е красиво украсена, а атмосферата е специфична. Свещи в свещници за Свети Валентин! Може да поставите автентичен свещник на масата, а в него поставете всевъзможни пълнители - дребни цветя, камъчета, листенца от рози. Поставете свещ от горната страна - и се насладете на романтиката. Не забравяйте за красивите салфетки. Листенца от рози, разпръснати върху покривката, към момента наподобяват доста ефектни в композиция с транспарантните съдове.

Текстил и аксесоари

Възглавници-сърца, пухкави кувертюри, калъфки за възглавници с сантиментални надписи, разхвърляни на всички места, които декорират и изпълват с романтика... Може да покриете спалнята със спално долни дрехи, което дава отговор на празника – червени сърца, пепел от рози.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР