В това управление отговорността трябва да бъде споделена. Аз приемам

...
В това управление отговорността трябва да бъде споделена. Аз приемам
Коментари Харесай

Депутати от ГЕРБ имали проблеми с пултовете при вота за референдума

В това ръководство отговорността би трябвало да бъде споделена. Аз одобрявам като персонална загуба отпадането на два въпроса от референдума. Това съобщи по Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова. По думите ѝ някои от сътрудниците от ГЕРБ, които не поддържаха концепцията на президента, са имали проблеми с пултовете в пленарната зала. "Това звучи като за олигофрени ", обърна се водещият Виктор Николаев с необятна усмивка към Десислава Атанасова.

В предаването взе присъединяване и депутатът от Реформаторския блок Вили Лилков. "Въпросът за мажоритарното гласоподаване беше доста общ и не ставаше ясно за хората какво тъкмо се избира ", разяснява той. По думите му от блока няма да позволен смяна на изборния кодекс.

Между двамата посетители избухна вербален спор по отношение на въпросите за референдума. Десислава Атанасова и Вили Лилков започнаха взаимно да се упрекват, за какво не са подкрепили предлагането на Росен Плевнелиев. "Защо не подкрепихте въпроса за преференциалния избор ", попита Вили Лилков. "А вие за какво не го подкрепихте ", отвърна му Десислава Атанасова. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР