В това учение главна роля има Върховният главнокомандващ президентът Румен

...
В това учение главна роля има Върховният главнокомандващ президентът Румен
Коментари Харесай

Борисов: Защо Нинова ме пита за военно учение в Черно море, в него главна роля има Радев

В това обучение основна роля има Върховният главнокомандващ президентът Румен Радев. Това декларира министър председателят Бойко Борисов по време на съвещанието на Министерски съвет, сочи стенограмата от държавното съвещание.

To бе извършено на 11 октомври 2017 година, а коментарът на премиера е по отношение на отправено искане от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада Борисов да пристигна в Народното събрание и да изясни дали НАТО основава нови многонационални сили в Черно море. По време на държавното съвещание зам.-министърът на защитата Атанас Запрянов е удостоверил, че президентът Румен Радев е осведомен за учението.

„ Защото Корнелия Нинова ме вика в Парламента да изяснявам за какво съм позволил в Черно море военно обучение, флотилии и т. н. Нали ще се борим с подправените вести! Затова осведомявам. Аз не мога да схвана – ние като членове на НАТО в ученията не би трябвало ли да участваме?! “, е коментирал министър председателят пред министрите от кабинета си.

Борисов е напомнил по време на съвещанието и за идния КСНС във вторник, който е по тематиката за антикорупционните законодателни ограничения. „ За тези, които са участници в Консултативния съвет при Президента – вторник, 13.00 часа! Ако би трябвало да пътуват някъде, да пращат заместници в чужбина. Титулярите да бъдат на съвещанието. От в този момент да знаят, вторник, 17 октомври, 13.00 часа “, е споделил още. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР