В това състояние човек сформира своята съдба, хармонично взаимодействайки със

...
В това състояние човек сформира своята съдба, хармонично взаимодействайки със
Коментари Харесай

Признаци, че вибрациите ви се повишават – не се бойте!

 В това положение човек образува своята орис, хармонично взаимодействайки със света и Вселената. Живее и се радва на живота!

Чувството, че точно това търсите цялостен живот, това сте чакали, това сте вие…

Всеки човек, като цялост от трептения на частици, молекули, кафези, органи, има своя самостоятелна периодичност на осцилация.

Кумулативната периодичност зависи от доста фактори: от положението на тялото, от качеството на храната; неприятни привички, хигиена, връзка с околната среда, климат, сезон; върху качеството на възприятията, чистотата на мислите … и други фактори.

Човек с леки трептения е този, който непрекъснато се намира в положение на вътрешна наслада, успокоение, мир, обич, тишина в себе си. Чувства се удобно, тъй като е в естетика със света към себе си и със себе си. В положение на подобен баланс тялото и всички ендокринни жлези работят хармонично, а надлежно и подчинените им органи, тъкани и кафези.

Негативните усеща мощно понижават честотата на вибрациите на индивида: боязън, злоба, яд, алчност… Всяка неприлична постъпка, неприятни мисли и усеща замърсяват съответните тела, вършат ги по-тежки и индивидът стартира да вибрира на по-ниски честоти. Има и изрази: „ тежка душа “, „ мръсни мисли “ – това също приказва за ниски трептения на душата и мислите.

Съдбата на тези, които „ звучат ниско “, е непрекъснато да се сблъскват с отрицателни феномени, отрицателни обстановки в живота.

С Колкото повече обич е изпълнен с човек, толкоз по-свободен и щастлив е той, толкоз по-здраво е физическото му тяло, толкоз по-висок е хармоничният общ тон на неговите трептения. Комбинацията от всички тези трептения дефинира вътрешния тон на индивида.

Състоянието на наслада и благополучие идва с огромно откриване на духовни качества. Човек има положително здраве, отлични връзки с хората, нужната материална поддръжка, разкриват се креативен качества. Състоянието му се популяризира в най-близкото обграждане, родственици, другари, озарявайки живота им, а също по този начин може да повлияе на целия свят.

Намирайки се в това положение, човек образува своята орис, хармонично взаимодействайки със света и Вселената. Живее и се радва на живота! Той може да взема решение и по-висши задания. Това е Създателят. С увеличението на честотата на вибрациите човек става все по-свободен, появяват се гении, неразкрити качества, благосъстоянието, здравето и капацитетът се усъвършенстват.

Признаци на нараснала осцилация:

Намалява нужното количество храна. Няма възприятие на апетит. Това се дължи на обстоятелството, че дружно с равнището на вибрациите се усилва и енергийният капацитет … Тялото стопира да приема тежка (нисковибрационна) храна.

Намалява времето за сън. Чувството за липса на сън изчезва и тялото е живо през целия ден…

Сънищата стават ясни, ярки и живи, след което изчезват изцяло. Те са сменени от прекарването на светлината в съня. Границата сред фантазия и действителност е размита…

Тялото става леко, в него се усеща непостоянна сила.

Започваме остро да усещаме хората. Достатъчен е един взор към човек или даже фотография, с цел да усетите същността му. Ставаме по-чувствителни на тънък проект. Повишавайки равнището на периодичност, ние също започваме да възприемаме по-високите честоти на други хора и научаваме доста повече за тези хора, в сравнение с те знаят за себе си…

Нуждата от другарство отслабва или изцяло изчезва, самотата става приятна. Има чувство за комплектност и самодостатъчност. Има схващане, че всичко външно е единствено отражение на вътрешното. Няма потребност да търсите това, което преди е изглеждало, че го има в другите, само че не и във вас …

Страхът и подозрението в себе си изцяло са изчезнали. Те към този момент не действат, защото има цялостно приемане на всичко, което се случва. На по-високо честотно равнище мозъкът стопира да генерира хрумвания за боязън и несигурност… както и доста други идеи…

Значението на един път прочетените духовни книги излиза наяве и разбираемо от единствено себе си. Време е да осъзнаем…

Има чувство за безспорна убеденост в правилността на задачата. Няма подозрение къде отиваме и за какво. Интуицията влиза в деяние, което в никакъв случай не бърка.

Влиянието ни върху околната среда нараства. Това, което споделяме или мислим, стартира да се сбъдва. Това е, което хората са наричали чудеса. Те стартират да се случват всяка секунда… Така се демонстрира енергийният потенциал…

Идва прекарване на безпричинна наслада от протичащото се. Това е резултат от освобождение от страхове и нерешителност в себе си … Много положително възприятие …

Събужда се откровено съчувствие, предпочитание да се помогне на другите и се появяват благоприятни условия за това. Отново, доста изборно, разчитайки на личната си вътрешен глас …

Имате проблясъци на същинското съществуване. Появява се предпочитание да се движите без прекъсване и да стигнете до края. Имате възприятието, че това е, което сте търсили цялостен живот, това сте чакали, това сте вие ​​… И в никакъв случай няма да спрете да бъдете това!


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР