В типичния си стил Любослав Пенев обрисува цветно настроенията в

...
В типичния си стил Любослав Пенев обрисува цветно настроенията в
Коментари Харесай

Пенев: Излизаме с агресия, но няма да махнем главата на никого

В типичния си жанр Любослав Пенев обрисува цветно настроенията в " ЦСКА-София " преди мача за Суперкупата на България по футбол против " Лудогорец ". Двубоят сред първенеца и носителя на купата на страната е на следващия ден (17 юли) от 20:30 ч. на ст. " Васил Левски " в София и съгласно наставника на " алените " точно столичани са любимец за трофея.

" Подготвяме си се, всички мачове за нас са значими, аз съм ви го обяснил. Първенството - значимо, Купата - значима, Суперкупата - също значима. Това е моето мислене, ние сме ЦСКА. Даже да не съм треньор на ЦСКА, отново всички мачове са значими. Другата страна си пояснява нещата по техен метод. Виждам тима доста добре, цялото ми внимание е ориентирано към утрешния мач. Имаме шпиони, както пишеше, доклад, всичко е ясно, това към този момент е вътрешна информация. Изобщо не се тормозя и съм уверен и съм със самочувствието да кажа, че ние сме любимецът в този мач, а и в другите мачове, които са пред ЦСКА ", заключи Пенев.

Бившият централен нападател съобщи, че тимът му ще употребява нападателна скица на игра против разградчани. Но разумно не пожела да разкрие повече детайлности за тактическите си проекти:

" Агресия, само че експанзия в границата на правилника. Няма да махнем на никого главата. Все отново има и съдии, те би трябвало да са нащрек тъкмо за такива дейности. Нямам проблем със съдиите никакви. Виждам, че могат, проследявам го това нещо от доста години. Въпросът е да бъдат безпристрастни и да не слугуват, по този начин ще израстваме. Ще желаете да опиша какво упражняваме - дузпите са алтернатива. Продължения ще има ли, а? Питам, тъй като ме питате за дузпите. Питате неща, които на драго сърце бих ви споделил, само че не пред камерата и пред толкоз публицисти. Това са ноу-хау неща, които аз вардя за мача. Затова моите конференции са бързи, 10 минути и това е. Даже девет. "
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР